Kantoor Automatisering


No-nonsense kantoorautomatisering
Sierhuis zorgt met karakter voor professionele kantoorautomatisering. Gekenmerkt door een no-nonsense aanpak bieden we netwerkoplossingen en een ICT oplossing voor uw bedrijf en software op maat. Sierhuis combineert expertisen als automatisering, marketing, bedrijfskunde en infrastructuur om succesvolle automatiseringsimplementaties binnen uw kantoor te verzorgen.

De kracht van de combinatie, Windows en Linux
Als een van de weinige bedrijven voor kantoorautomatisering beschikken wij over diepgaande kennis van zowel commerciële als open source technologie. Zo zorgen wij zowel voor Linux beheer als voor Windows. Hierdoor zijn wij in staat ieder MKB voor ICT tegen de laagst mogelijk investering te adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw kantoor. Automatisering met een no-nonsense aanpak.

Een centraal aanspreekpunt voor (kantoor)automatisering
Of het gaat om een branchespecifieke oplossing of om een totaaloplossing op maat, wij zijn graag uw centraal aanspreekpunt voor alle vraagstukken over uw kantoorautomatisering. Sierhuis is de specialist op gebied van automatisering in Amsterdam en omstreken. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid .