Reseller webhosting

Webdesigners kunnen hun dienstverlening optimaliseren met ons speciale reseller-programma.

Dit unieke programma maakt het voor bedrijven die met name gericht zijn op de creatie van websites, mogelijk ook technische aspecten in hun dienstenpakket op te nemen.

Support voor webdesigners
Veel webdesigners willen zich zo veel mogelijk specialiseren in design en hebben daarnaast weinig tijd om specifieke technische taken uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van ingewikkelde scripts, het configureren van het DNS, email, etc.

Ook het aanleggen van netwerken en het installeren van servers behoort meestal niet tot het dienstenpakket van een webdesigner.
Sierhuis Digitale Diensten assisteert webdesigners op bovengenoemde gebieden. Wij werken nauw samen met een aantal gerenommeerde designbedrijven, die wij op vele fronten technische ondersteuning bieden.

Ook hebben wij een reseller-programma waarbij u op een simpele manier online de webhosting voor uw klanten kunt regelen en het voor de klant lijkt alsof u de webhosting in eigen beheer heeft. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Samen met Sierhuis Digitale Diensten kunnen webdesigners hun klanten een compleet dienstenpakket aanbieden, dat in elke behoefte kan voorzien.